Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Förmedla kund till Familjens Jurist

    Du som är medarbetare på Swedbank kan i nedan formulär förmedla en kund till Familjens Jurist.

    Välj vilken kundgrupp kunden tillhör, vilken/vilka tjänster kunden är intresserad av, om kunden och juristen ska träffas på Familjens Jurist kontor eller telefon/videomöte samt kontaktinformation till kunden och till dig. I fältet "Fritext" kan du ange övrig information om kunden, som till exempel när kunden vill bli uppringd. 

    Med anledning av Coronaviruset

    Familjens Jurist följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit ett antal åtgärder inom vår verksamhet för att minska smittspridningen. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att boka om sitt möte helt kostnadsfritt, antingen till en annan dag eller till ett telefonmöte.

    Typ av kund
    Private banking - Vill kunden boka in sin 1 timmes kostnadsfri rådgivning?
    Specifika tjänster kunden är intresserad av
    Typ av möte

    Handläggarens uppgifter

    Jag intygar att jag har informerat kunden om att jag överför kundens kontaktuppgifter till Familjens Jurist samt att dessa personuppgifter sparas som längst 3 månader.

    Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

    Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att Familjens Jurist vid behov kan kontakta mig. Personuppgifterna behövs också för att Familjens Jurist ska genomföra rapportering till ditt företag.

    Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

    Mamma pappa och dotter
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden