Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070
   article_img

   Bouppteckning

   Det är ofta en omtumlande tid när en anhörig går bort och samtidigt väcks olika juridiska frågor. Dödsboet ska avslutas och vissa dokument behöver fyllas i och skickas in till myndigheter, t ex en bouppteckning. Vi hjälper dig genom alla delar i processen från upprättande till registrering av bouppteckningen.

   I vårt paket för bouppteckning ingår:

   • Uppläggning av ärende och information
   • Sammanställning av uppgifter till bouppteckning
   • Förrättning per telefon
   • Upprättning av bouppteckningshandling
   • Registrering av bouppteckning

   Pris 5 495 sek.

   Inledningsvis kommer vi behöva ställa ett antal frågor till dig som representant för dödsboet. Vi gör det för att undersöka omfattningen av dödsboet för att avgöra om vi kan erbjuda er vår bouppteckningstjänst. Om exempelvis dödsboet är mycket omfattande, om det finns ett äktenskapsförord eller ett testamente kan vi inte erbjuda er en bouppteckning till fast pris. Däremot kan vi då rekommendera vart ni ska vända er för att få hjälp med bouppteckningen.

   Boka tid

   Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att vi kan kontakta dig för att boka en tid. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till vår kundtjänst och sparas som längst i tre månader.

   Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden