Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik
Film

 

Boka tid för rådgivning

*
Max tillåtna ord är:
*
*

Att få barn är stor upplevelse på många sätt. Plötsligt finns ytterligare en individ att ta hand om och ha ansvar för. Att bli förälder är att se hela livet förändras.
Tillsammans får ni ett ansvar som väger tyngre än något annat ansvar ni haft förut. Ni blir vårdnadshavare och förmyndare tills barnet blir 18 år. Ni ansvarar för någon annans liv. Ofta sträcker sig ansvaret till långt efter att ert barn blivit myndigt. Bandet finns alltid kvar.

Testamente, samboavtal eller försäkring, vad ger mitt barn extra trygghet?
Det finns många sätt på vilket du kan skapa större trygghet för ditt barn. Är du gift och har andra barn som inte är era gemensamma, eller om ni är sambo, kan du behöva skriva ett testamente eller gåvobrev som bl.a. avgör arv och skapar rättvisa mellan barnen. Vi förvarar dessutom gärna ditt testamente, så du vet att det kommer fram när det behövs.

Är ni gifta och endast har gemensamma barn ärver de först när båda föräldrarna är borta. Oavsett civilstånd kan det också vara värt att fundera på att teckna t.ex. en olycksfallsförsäkring för att få lite extra trygghet.

Välkommen att boka tid så hjälper vi dig att skapa trygghet för dig och ditt barn!

Läs mer om förvaring av testamente>>

Citera oss gärna, men ange källan.