Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Välkommen att göra ditt liv tryggare med Familjens Jurist!

    Livet är fullt av viktiga situationer och stora beslut – som när du ska sälja eller köpa en bostad. Stunder där du kan behöva juridisk vägledning. Familjens Jurist hjälper dig utifrån just din livssituation. Du väljer själv om du vill få hjälp av en jurist via telefon- eller onlinemöte, på något av våra kontor eller om du själv vill skriva juridiska dokument i vår digitala tjänst. Vill du boka tid med en jurist kan du ringa oss på telefonnummer 0770-22 02 66 eller så klickar du på "Boka tid med en jurist", fyller i formuläret så ringer vi upp dig för att hitta en tid. Som medlem i Obos får du:

    • 20% rabatt på alla juridiska tjänster (med jurist och digitala tjänster)
    • Kostnadsfri Livsbesiktning® (värde ca 950 kr)

    Onlinedokument kampanj 50% 

    • Just nu pågår en kampanj där du som är medlem i OBOS får 50% rabatt på alla våra digitala avtal. Kampanjen pågår fram till och med 19 december 2021. 

    Precis lika självklart som det är att teckna hemförsäkring för sitt nya hem är det självklart att bestämma vad som ska hända med bostaden om ni eventuellt separerar eller om någon dör. Ska du köpa din första eller femte bostad spelar ingen roll. Det är din livssituation som är avgörande för vilka juridiska avtal du behöver.

    Få är insatta i familjejuridik. Därför bjuder vi dig på en kostnadsfri Livsbesiktning® (värde ca. 950 kr). Du får då prata med en jurist som analyserar just din familjejuridiska situation och ger svar på vad som händer med dina tillgångar och relationer om du till exempel skulle gå bort eller separera. Du får även veta hur du kan förbereda dig och vad du kan göra för att få det som du vill.

    Par som ler
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden