Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist

    Som medlem i eller anställd på ett företag eller en organisation som är ägare/medlem i Fonus ekonomisk förening erbjuds du 20 % rabatt hos Familjens Jurist.

    När du bokar tid för ett möte på ett av våra kontor, per telefon eller digitalt, ange via vilken organisation du fått erbjudandet i fältet "Rabattkod". 

    Du kan välja att träffa en jurist, få hjälp över telefon eller själv upprätta dokument genom Familjens Jurists onlinetjänst.

    • 20 % på möte med jurist på kontor, telefon eller videmöte oavsett vilken tjänst du väljer.
    • 20% på vår Gör det själv tjänst.

    För att ta del av rabatten när du skapar dokument online behöver du uppge rabattkoden Medlem2020 vid betalning.

    *Rabatten på 20 % undantar rättshjälps- och rättsskyddsärenden. Erbjudandet gäller heller inte i kombination med andra erbjudanden.

    Med anledning av Coronaviruset

    Familjens Jurist följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit ett antal åtgärder inom vår verksamhet för att minska smittspridningen. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att boka om sitt möte helt kostnadsfritt, antingen till en annan dag eller till ett telefonmöte.

    Man och kvinna på restaurang
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden