Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070
   Händer

   Boka tid - WWF

   Vi hjälper dig att göra din vardag lite tryggare

   Livet kan förändras på många sätt. Ibland efter lång betänketid, andra gånger snabbt och omskakande. Du kanske flyttar ihop, får barn, gifter dig, separerar eller har någon nära anhörig som avlider. Ofta har förändringarna stor juridisk betydelse för dig och din familj. Då är det viktigt att ta hjälp av en erfaren jurist.

   Särskilt erbjudande till dig från din 90-kontoorganisation:

   10% rabatt på rådgivning om testamente, vid bokning av minst en timme. 

   Skriv testamente! Familjens jurist ger dig 50% rabatt på livstids förvaring – så att du vet att det kommer fram!
   Välj ditt närmaste kontor och fyll i uppgifterna nedan, så noterar vi din rabatt och återkommer med förslag på tillfälle att mötas. Vi ser fram emot att träffa dig!

   Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig senast under nästa arbetsdag. Tillsammans ser vi över hur vi bäst kan hjälpa dig och hittar en tid som passar för ett inledande möte med en av våra erfarna jurister. 

   Boka tid

   När passar det dig bäst att bli kontaktad?

   Välj den tid som passar dig bäst.

   Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att vi kan kontakta dig för att boka en tid. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till vår kundtjänst och sparas som längst i tre månader.

   Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden