Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare
    Kontakta oss
    0771-771 070
    Man i naturen

    Boka tid - UNHCR

    För dig som stödjer UNHCRs arbete har Familjens Jurist tagit fram ett erbjudande om att skriva ett komplett testamente för endast 2 995 kronor.

    I erbjudandet ingår en timmes konsultation med en av våra jurister. Konsultationen görs via telefon och testamentet skickas via e-post, varefter du signerar testamentet tillsammans med dina vittnen för att göra det giltigt. Erbjudandet är unikt för Sverige för UNHCR och kan inte kombineras med andra rabatter från Familjens Jurist. Uppge koden "UNHCR" i meddelandefältet i formuläret.

    Välkommen att vända dig till Familjens Jurist för att göra livet tryggare och enklare – i sorg, glädje och allt däremellan. Vi är Sveriges största privatjuridiska byrå och har en stor erfarenhet av att skriva testamenten.

    Boka tid

    När passar det dig bäst att bli kontaktad?

    Välj den tid som passar dig bäst.

    Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att ni kan kontakta mig för att boka en tid. 
     
    Uppgifterna som du lämnar här skickas säkert till vår kundtjänst och sparas som längst i tre månader. Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden