Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare
    Kontakta oss
    0771-771 070
    Män som spelar schack

    Boka tid - Riksbyggen

    Sveriges största familjejuridiska byrå, Familjens Jurist, har kontor runt om i landet. När du anlitar oss får du enkelheten och tryggheten i en personlig kontakt, samtidigt som våra jurister har tillgång till hela den samlade kompetensen hos våra 400 anställda.

    Erbjudande till dig som är kund hos Riksbyggen

    Som medlem i Riksbyggen får du, om ditt besök bokas här via vår hemsida, 750 kr rabatt på den första konsultationstimmen. Erbjudandet undantar rättshjälps- eller rättsskyddsärenden, och gäller inte i kombination med andra erbjudanden.

    Välkommen att vända dig till Familjens Jurist för att göra livet tryggare och enklare – i sorg, glädje och allt däremellan. Du väljer enkelt ditt närmaste kontor och fyller i uppgifterna här nedan, så återkommer vi till dig senast under nästa arbetsdag med förslag på tidpunkt. Tillsammans ser vi över hur vi bäst kan hjälpa dig och hittar en tid som passar för ett inledande möte med en av våra erfarna jurister.

    Boka tid

    När passar det dig bäst att bli kontaktad?

    Välj den tid som passar dig bäst.

    Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att ni kan kontakta mig för att boka en tid. 
     
    Uppgifterna som du lämnar här skickas säkert till vår kundtjänst och sparas som längst i tre månader. Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden