Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare
    Kontakta oss
    0771-771 070
    Man och kvinna på restaurang

    Boka tid - PRO Mervärde

    Välkommen att göra din värld lite tryggare

    Välkommen till Familjens Jurist för att göra livet tryggare och enklare – i sorg, glädje och allt däremellan. Familjens Jurist hanterar alla rättsliga frågor som rör privat- och familjeliv. Från dokument som äktenskapsförord, samboavtal, testamente, hjälp med bouppteckning till rådgivning och information om trygghet för dina barn, skattefrågor och regler om du ska flytta utomlands.

    Erbjudande genom PRO Mervärde, till dig som är PRO-medlem

    Som medlem i en PRO-förening får du får du 750 kr rabatt på den första konsultationstimmen när du bokar tid via vårt formulär, glöm ej att uppge erbjudandekoden "PRO Mervärde". Erbjudandet undantar rättshjälps- eller rättsskyddsärenden, och gäller inte i kombination med andra erbjudanden.

    Boka tid

    När passar det dig bäst att bli kontaktad?

    Välj den tid som passar dig bäst.

    Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att ni kan kontakta mig för att boka en tid. 
     
    Uppgifterna som du lämnar här skickas säkert till vår kundtjänst och sparas som längst i tre månader. Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden