Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070
   Förälder med son vid dator

   Boka tid - LO Mervärde

   Välkommen att göra din värld lite tryggare

   Välkommen till Familjens jurist för att göra livet tryggare och enklare – i sorg, glädje och allt däremellan. Familjens jurist hanterar alla rättsliga frågor som rör privat- och familjeliv. Från dokument som äktenskapsförord, samboavtal, testamente, hjälp med bouppteckning till rådgivning och information om trygghet för dina barn, skattefrågor och regler om du ska flytta utomlands.

   Erbjudande till dig som är medlem i något av LO-förbunden som ingår i LO Mervärde

   Som medlem i ett LO förbund som ingår i LO Mervärde får du 750 kr rabatt på den första konsultationstimmen när du bokar tid via vårt formulär, glöm ej att uppge erbjudandekoden "LO Mervärde". Erbjudandet undantar rättshjälps- eller rättsskyddsärenden, och gäller inte i kombination med andra erbjudanden.

   Boka tid

   När passar det dig bäst att bli kontaktad?

   Välj den tid som passar dig bäst.

   Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att vi kan kontakta dig för att boka en tid. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till vår kundtjänst och sparas som längst i tre månader.

   Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden