Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Boka tid - Folksam

    Försäkringar är viktiga för att hantera det oförutsedda, men ibland behövs även hjälp med att hantera de juridiska delarna av viktiga händelser i ditt liv. Om du till exempel flyttar ihop, får barn, gifter dig, separerar eller när någon nära anhörig avlider kan juridiska frågor som har stor betydelse för dig och din familj uppkomma. Då är det viktigt att ta hjälp av en erfaren jurist.

    Erbjudande till dig som är kund hos Folksam

    Som kund hos Folksam eller i en annan organisation som är ägare/medlem i Fonus ekonomisk förening erbjuds du 20 % rabatt hos Familjens Jurist.

    För att ta del av rabatten när du skapar dokument online behöver du uppge rabattkoden Medlem2022 vid betalning. Här ser du vilka dokument vi har i vår digitala tjänst.

    Välkommen att vända dig till Familjens Jurist för att göra livet tryggare och enklare – i sorg, glädje och allt däremellan. Du väljer enkelt ditt närmaste kontor och fyller i uppgifterna här nedan, så återkommer vi till dig senast under nästa arbetsdag med förslag på tidpunkt. Tillsammans ser vi över hur vi bäst kan hjälpa dig och hittar en tid som passar för ett inledande möte med en av våra erfarna jurister.

    Vi möter dig på ett sätt som passar dig

    Nu när restriktionerna till följd av coronaviruset lättar öppnar vi upp, men vi gör det med ansvar. Vi kan träffa dig på ett av våra kontor eller ha ett telefon- eller videomöte, du väljer det sätt som passar dig bäst.

    Vi fortsätter även att hålla avstånd, säkerställa god handhygien och stannar hemma vid symptom. På alla våra kontor finns det tillgång till handsprit och munskydd.

    Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att ni kan kontakta mig för att boka en tid. 
     
    Uppgifterna som du lämnar här skickas säkert till vår kundtjänst och sparas som längst i tre månader. Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

    Par som ler
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden