Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare
    Kontakta oss
    0771-771 070
    Man i naturen

    Boka tid - Djurskyddet

    För många har testamentsgåvan blivit en viktig del av ett testamente. Det finns ofta en organisation som man tycker gör något viktigt och som man gärna vill stödja. Men det finns även andra saker att ta hänsyn till i sitt testamente, exempelvis eventuella särkullbarn och deras arvsrätt eller om man vill testamentera något som enskild egendom. Det är de här frågorna vi på Familjens Jurist är experter på. Vi är Sveriges största privatjuridiska byrå och har en stor erfarenhet av att skriva testamenten.

    Erbjudande till dig som är medlem hos Djurskyddet eller vill testamentera till Djurskyddet

    Tillsammans med Djurskyddet erbjuder vi dig ett komplett testamente för endast 2 995 kr. Erbjudandet gäller under förutsättning att du är medlem i Djurskyddet Sverige eller att en testamentsgåva till Djurskyddet ingår. Uppge koden ”Djurskyddet” i meddelanderutan i formuläret nedan. I erbjudandet ingår en timmes konsultation med en av våra jurister. Konsultationen görs via telefon och testamentet skickas via e-post. Bevittning av testamentet ingår inte. Erbjudandet är unikt för Djurskyddet Sverige och kan inte kombineras med andra rabatter från Familjens Jurist.

    Välkommen att vända dig till Familjens Jurist för att göra livet tryggare och enklare – i sorg, glädje och allt däremellan.

    Boka tid

    När passar det dig bäst att bli kontaktad?

    Välj den tid som passar dig bäst.

    Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att ni kan kontakta mig för att boka en tid. 
     
    Uppgifterna som du lämnar här skickas säkert till vår kundtjänst och sparas som längst i tre månader. Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden