Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Alzheimerfonden

    Familjens Jurist erbjuder Alzheimerfondens givare ett förmånligt fast pris för upprättande av testamente och framtidsfullmakt. 

    Trygghetspaketet, 4 995 kronor 

    I priset ingår: 

    • Rådgivning av jurist via telefon eller Skype 
    • Framtidsfullmakt 
    • Testamente 

    Framtidsfullmakt 

    Både ålder och sjukdom kan göra att man i framtiden behöver hjälp med sina personliga och ekonomiska intressen. En framtidsfullmakt ger dig möjlighet att själv utse vem som ska hjälpa dig om din livssituation förändras och du inte klarar dig själv längre. Du kan genom en framtidsfullmakt se till att din framtid hamnar i händerna på någon du känner och litar på t.ex. en familjemedlem eller vän.   

    Testamente 

    Om du har önskemål om hur din egendom ska fördelas när du går bort behöver du upprätta ett testamente. Det är bra att tänka på att sambor inte ärver varandra och att inte heller gifta ärver varandra om det finns särkullbarn. För att undvika tvister eller missförstånd mellan dina efterlevande är det både klokt och omtänksamt att göra dina önskemål tydliga i ett testamente.

    Testamente online

    Som givare till Alzheimerfonden får du 250 kr rabatt på Familjens Jurists onlinedokument. När du betalar skriv in koden alzheimerfondendigital så får du 250 kr rabatt på skapande av juridiska dokument.

    Med anledning av Coronaviruset

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att välja mellan möte på kontor, video- eller telefonmöte. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Äldre och yngre släkting
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden