Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik

Praktik

Gillar du människor mer än bolagsapporter?
Det gör vi på Familjens jurist också! Familjens jurist är Sveriges största bolag inom familjejuridik och söker just nu praktikanter. Vi söker dig som brinner för familjerätt och vill omsätta din kunskap till praktik. Vi finns representerade med 33 kontor i Sverige och har ett eget specialiserat utlandskontor med preferred partners.

En karriär inom familjerätt erbjuder ett stimulerande arbete med stor variation och en tydlig återkoppling från kunder och samarbetspartners. Vi arbetar med viktiga händelser och frågor i människors liv och vardag. Därför är det viktigt att du tycker om att arbeta med människor och har en god servicekänsla.

Att vara praktikant hos oss passar dig som läser sista terminen på juristutbildningen och skriver din avslutande uppsats. Under cirka fyra månader erbjuds du att praktisera en till två dagar i veckan. Praktikperioden och dess omfattning kan komma att anpassas efter dina studier och efter kontorets behov. Målet är att du efter avslutat praktik ska få en anställning på det lokala kontor som du gjort din praktik på.

Läs mer och ansök om praktikplats här 

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till oss på rekrytering@familjensjurist.se