Mitt i city mellan Lilla torg och Gustav Adolfs torg på Engelbrektsgatan 15 hittar Du Familjens jurist i Malmö, ca 500 meter från Centralstationen och 100 meter från Gustav Adolfs torg där i princip alla busslinjer möts. Är Du rullstolsburen är det inga problem att komma till oss – inga trösklar begränsar! Kommer Du med bil finns goda parkeringsmöjligheter vid infart på Grynbodgatan från Slottsgatan (mitt emot Casino Cosmopol) med två parkeringshus (Parkeringshuset Väster och Lilla Torg). Kontoret ligger mitt emot klassiska hotell Temperance som de flesta gamla malmöbor känner till.

På kontoret i Malmö möter Du ett glatt och positivt gäng med många års erfarenhet i branschen från domstolar, Kronofogdemyndigheten, advokatbyråer mm och med en stor kompetens. Vi ger Dig all vår samlade kunskap i ett personligt bemötande och tar hand om alla rättsliga och ekonomiska frågor som rör privat- och familjeliv. Självklart kan vi företräda Dig vid rättsprocesser inför domstol och myndigheter.

Hos oss i Malmö arbetar för närvarande tio personer; fem jurister, en boupptecknings-förrättare och fyra juristsekreterare. Alla jurister har juristexamen, tidigare juris kandidatexamen (ofta förkortat jur. kand). Du kan läsa mer på vår hemsida om vad olika titlar som t ex jurist och advokat innebär och hur vi arbetar med kvalitet och kompetensutveckling.

Vi som arbetar i Malmö är inga jurister som sitter på höga hästar, jo förresten Charlotte gör ju det på sin fritid när hon rider. Annars är vi, med något undantag, trygga skåningar som är som folk är mest och håller på Sveriges bästa lag genom tiderna – Malmö FF - maratontabellen ljuger inte.

Hos Familjens jurist i Sverige AB finns totalt cirka 190 anställda. Tillsammans tar vi hand om runt 20 000 ärenden varje år. Genom att anlita oss har Du tillgång till vår samlade kompetens. Du kan vända Dig till oss för att göra livet tryggare och enklare – i glädje och sorg och allt däremellan.

Boka tid