Ett kontor inom Familjens jurist i Sverige AB finns i industri- handels- och musikstaden Borlänge. Ni som bor i Borlänge eller Dalarna, arbetar inom SSAB, Stora Enso pappersbruk i Kvarnsveden, besöker Kupolen eller Peace & Love och alla ni andra kan få den juridiska hjälp ni behöver vid detta kontor.

Kontoret är beläget på Tunagatan om hörnet vid Fonus på Stationsgatan. Den personal som finns för att vara er behjälplig är en sekreterare, två handläggare av bouppteckningar och arvskiften och en jurist. Juristen har en jur.kand. examen och är därefter tingsmeriterad vid Gävle tingsrätt.  På kontoret arbetar också en kontorschef som innan sin anställning inom Familjens jurist varit advokat i Ludvika. Du kan läsa mer på vår hemsida om vad olika titlar som t.ex. jurist och advokat innebär och hur vi arbetar med kvalitet och kompetensutveckling.

Borlängekontoret kan såsom alla kontor inom Familjens jurist erbjuda juridisk hjälp främst inom familjerätten, vilket innebär exempelvis bouppteckningar, arvskiften, bodelningar, testamenten, gåvobrev, vårdnadsfrågor och umgänge med barn. Vi hjälper till med att biträda dig som part vid tvister vid domstol och förmedlar rättshjälp eller rättskydd.

Boka tid